PRAKTISCHE INFO
Contacteer ons

OPENINGSUREN

Kantoren:
Elke werkdag van 7.55u tot 16.25u

Magazijn:
Elke werkdag van 8.00u tot 16.00u

VERLOFDAGEN 2024

1 april, 1 mei, 9 -10 mei, 20 mei, 22-26 juli, 15-16 augustus, 1 november, 11 november, 25 – 31 december6 redenen om vandaag nog met een maatwerkbedrijf als de MIN in zee te gaan 

Ben jij een ondernemer van een klein, middelgroot, of zelfs groot bedrijf en verlies je kostbare tijd aan allerlei deelactiviteiten, waardoor je minder met je kerntaken kan bezig zijn? Vroeg je je al eens af of bepaalde aspecten van je werkproces niet efficiënter of optimaler kunnen worden georganiseerd? Of bepaalde zaken niet beter zouden worden uitbesteed? Dan is de samenwerking met een maatwerkbedrijf* iets voor jou. Wij geven je 6 redenen om vandaag nog met een maatwerkbedrijf als Werkhuizen MIN in zee te gaan: 

1. TIJD EN RUIMTE VOOR JE EIGEN KERNACTIVITEITEN 

Zaken die verpakt of herverpakt moeten worden, sorteren van materiaal, brochuremailings die dringend de deur uit moeten, zaken in elkaar steken of kwaliteitscontroles van ingevoerde producten. Dat kan al snel tijdrovend en bijgevolg ook kostelijk worden voor jouw onderneming. Door bepaalde aspecten van het werk uit te besteden aan een maatwerkbedrijf als de MIN, krijg je (opnieuw) de tijd om bezig te zijn met je kernactiviteiten. Tijdswinst, meer focus op je corebusiness en ongetwijfeld ben je op termijn ook financieel gewonnen bij een samenwerking. 

2. FLEXIBILITEIT 

Wij kunnen snel schakelen, maar ook snel ingeschakeld worden, zodat jij jouw deadline kan halen zonder zelf extra inspanningen te moeten leveren. Moet een opdracht snel uitgevoerd worden; moet er een vertraging goedgemaakt worden of moet er een belangrijke bijsturing gebeuren voor jouw eindproduct? Wij passen ons snel aan. 

3. KWALITEITSGARANTIE 

Wij zijn, net als elke andere onderneming, actief binnen een competitieve economie. En, bijgevolg moeten ook wij een kwalitatief eindproduct kunnen afleveren. De opsplitsing van het werkproces in deelprocessen zorgt ervoor dat er verschillende kwaliteitscontroles zijn tijdens de opdracht. Wij zijn dus een professionele partner die met trots wil werken aan een kwaliteitsvol eindproduct. 

4. OPLOSSINGSGERICHT DENKEN, SAMEN MET DE KLANT 

Werkhuizen MIN is een flexibel inzetbare partner voor alle grote en kleine opdrachten die moeten gebeuren voor jouw onderneming. Ben je niet zeker of wij met jouw vraag aan de slag kunnen? Stel ze voor alle zekerheid toch maar. Wij zijn erg veelzijdig, ook in ons dienstenaanbod. Steek ons niet zomaar in een hokje. Wie weet kunnen wij je dus wél helpen.  

5. LOCATIE

Als maatwerkbedrijf in Deurne ligt Werkhuizen MIN vlakbij het op- en afrittencomplex van de Antwerpse Ring, d.w.z. vlakbij de Antwerpse Haven en tal van kleinere regionale bedrijventerreinen. We zijn vlot bereikbaar. En door die nabijheid kunnen we, indien nodig, snel schakelen als jouw deadline dichterbij komt. Als laatste schakel in een hele logistieke keten kunnen we dus ook hier voor tijdwinst zorgen. 

6. ECONOMISCHE VERANKERING en MEERWAARDE 

Maatwerkbedrijven behoren tot de sociale economie. Bekijk ons gerust als complementaire partners. We vullen de gaten op die in het gewone economische bestel misschien tot gezucht en gemor leiden. Wij verzetten werk dat andere bedrijven uitstellen, of uitbesteden aan het goedkopere buitenland. Dus ook economisch hebben wij een impact die een win-win is voor iedereen. 


Zit je nog met een vraag? Benieuwd of wij je van dienst kunnen zijn? Contacteer ons via de contactpagina of stuur een mailtje naar [email protected].

*Als maatwerkbedrijf stellen wij bij Werkhuizen MIN mensen tewerk met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Dat weerspiegelt zich voor een stuk in het werk dat we hier doen. De basis is vaak repetitief werk, maar tegelijk gaat ons werk ook verder. Door de juiste begeleiding en omkadering hebben onze medewerkers zich doorheen de jaren weten te specialiseren in o.m. manuele en machinale verpakking, andere manuele handelingen, verzending, montage en werk op locatie.