PRAKTISCHE INFO
  Contacteer ons

  OPENINGSUREN

  Kantoren:
  Elke werkdag van 7.55u tot 16.25u

  Magazijn:
  Elke werkdag van 8.00u tot 16.00u

  VERLOFDAGEN 2020

  1 januari t.e.m. 3 januari,
  13 april, 1 mei, 21 mei, 22 mei,
  1 juni, 20 juli, 21 juli,
  11 november, 25 december t.e.m. 1 januari 2021

  MACHINAAL

  KRIMPVERPAKKING

  Kleine of grotere producten onder folie verpakken? Lichtere of zwaardere producten, met of zonder bedrukking?  De MIN kan tal van producten (tot 30cm hoog en 50cm breed) onder krimpfolie brengen, in kleine en grote aantallen. Wij bieden u ook de mogelijkheid met verschillende folies te krimpen, al dan niet bedrukt.

  SKINVERPAKKING

  Had u graag een showkaart als achtergrond met tekst en uitleg over uw product? Wenst u een verpakking waar geen matrijzen aan te pas komen en die bijgevolg sneller en goedkoper is? Een skinverpakking kan een oplossing bieden. Bij skinverpakking wordt een transparante folie als een “second skin”  vacuüm getrokken over een product. Meestal wordt een behandeld karton (showkaart) als drager onder het product gebruikt. We verwerken skinseals van maximaal 600mm x 500 mm x 80 mm onder verschillende foliediktes met of zonder Eurolock in grote en kleine oplages.

  ETIKETTEERMACHINE EN LABELBEDRUKKING

  Het etiketteren van uw producten is geen probleem met een automatische etiketteermachine. Indien gewenst, kunnen we de tekst zelf “zetten” en op etiketten drukken.

  ZAKVERPAKKING 
    

  TEL- & CONTROLEWEEGSCHAAL
    

  VERVOER

  De MIN beschikt over 2 vrachtwagens en kan, indien gewenst, in transport voorzien.


  OFFERTE AANVRAGEN - MEER INFO