PRAKTISCHE INFO
Contacteer ons

OPENINGSUREN

Kantoren:
Elke werkdag van 7.55u tot 16.25u

Magazijn:
Elke werkdag van 8.00u tot 16.00u

VERLOFDAGEN 2024

1 april, 1 mei, 9 -10 mei, 20 mei, 22-26 juli, 15-16 augustus, 1 november, 11 november, 25 – 31 decemberDoor op 06 nov 2023

Met gepaste trots mogen we melden dat Maatwerkbedrijf MIN opnieuw het Qfor WSE-kwaliteitslabel heeft ontvangen. We beschouwen dit als een bekroning van ons streven om altijd beter te doen, en tegelijk ook een duwtje in de rug om met heel ons team nog te groeien in de toekomst.

Door Andy op 25 sep 2023

De juiste partners vinden voor je productieproces, voor je logistieke afhandeling of voor tijdelijke extra werkkrachten is cruciaal voor je bedrijf. Wat je zelf doet is niet noodzakelijk beter of efficiënter, laat staan goedkoper. In welke sector je ook actief bent, hoe klein of groot je bedrijf of organisatie is: samenwerken loont, want ondernemen doe je nooit alleen.

Door Andy op 12 sep 2023

Maatwerkbedrijf MIN neemt deel aan aan de Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland op 20 en 21 september. Bezoek ons op onze stand nr. 441.

Door Andy op 17 jul 2023

Wij zijn gesloten wegens jaarlijkse vakantie van 17 tot en met 23 juni.

Vanaf 24 juli staan we opnieuw graag tot uw dienst om al uw vragen te beantwoorden.

Fijne vakantie van Team MIN!

Door Andy op 13 jun 2023

DEZE VACATURE IS AFGESLOTEN.

Maatwerkbedrijf Werkhuizen MIN stelt 85 mensen tewerk met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Dat weerspiegelt zich in het werk dat we uitvoeren. Door de juiste begeleiding en omkadering hebben onze medewerkers zich doorheen de jaren gespecialiseerd in o.m. manuele en machinale verpakking, montage, assemblage, bestickering, sorteren, controleren, afwerken en verzenden. Ieder op haar of zijn maat. 

Door op 02 mei 2023

Vanaf 1 juli 2023 treedt de regelgeving voor Individueel Maatwerk in voege. Ben je werkgever en heeft een van je huidige of toekomstige werknemers een arbeidsbeperking? Of ben je zelfstandige en heb je een arbeidsbeperking? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor dit individueel maatwerk. Werkhuizen MIN werd erkend als extern dienstverlener om je individuele maatwerkers vakkundig te begeleiden.

Door Andy op 01 nov 2022

Het Covid19-Coronavirus zet ons niet enkel voor grote gezondheids- en maatschappelijke uitdagingen, ook onze Belgische economie wordt stevig uitgedaagd. Eerder riepen al heel wat retailers de consument op om nu vooral lokaal te kopen en de buitenlandse mastodonten even links te laten liggen.

Door Andy op 01 okt 2022

Met enige trots kunnen wij melden dat we onlangs het Qfor-kwaliteitscertificaat behaalden, na een objectieve en uitgebreide audit.

Door Andy op 07 mei 2022

Onze directeur moest in deze turbulente periode moeilijke knopen doorhakken. Hij wil de aandacht vestigen op een aantal hindernissen voor de toekomst. “Ik vrees dat we mensen gaan verliezen.” Zijn opinie verscheen op Sociaal.net.

Door Andy op 01 jan 2022

Ben jij een ondernemer van een klein, middelgroot, of zelfs groot bedrijf en verlies je kostbare tijd aan allerlei deelactiviteiten, waardoor je minder met je kerntaken kan bezig zijn? Vroeg je je al eens af of bepaalde aspecten van je werkproces niet efficiënter of optimaler kunnen worden georganiseerd? 

Door Andy op 01 jan 2020

Eind januari 2023 ging onze directeur Ludo De Ranter na meer dan 20 jaar dienst op pensioen. In 2020 namen we dit interview van hem af.

Ludo, je bent volgend jaar 20 jaar directeur van Werkhuizen MIN. Een mijlpaal in het vooruitzicht, dus. Los van dat mooi rond getal, wil dat ook zeggen dat je heel wat ervaring op de teller hebt, die ongetwijfeld van pas komt in een turbulente periode als deze. Heb je in die 20 jaar eerder voor zo’n hete vuren gestaan?