PRAKTISCHE INFO
Contacteer ons

OPENINGSUREN

Kantoren:
Elke werkdag van 7.55u tot 16.25u

Magazijn:
Elke werkdag van 8.00u tot 16.00u

VERLOFDAGEN 2023

2 januari, 10 april, 1 mei,
18 - 19 mei, 29 mei, 17 - 21 juli,
14 - 15 augustus, 1 november,
25 - 29 decemberOVER ONS

Missie & Visie

Werkhuizen MIN, ‘de Min’ is een verhaal dat meer dan 60 jaar meegaat. Een sterk verhaal dus, aangepast aan de tijdsgeest, anders overleef je niet. De basis van het verhaal is altijd overeind gebleven: mensen met een beperking tewerkstellen. 

Eigenwaarde geven, voortgaan op de talenten van elk individu, talenten die ongetwijfeld iedereen heeft. Werken met resultaat en tot ieders tevredenheid. 

We zijn sterk in o.a. verpakking en verzending. De MIN gaat geen enkele opdracht uit de weg en zoekt mee naar de meest geschikte oplossing. Dynamisch, flexibel en met open geest. 

We evolueerden van een sociale instelling met enige bedrijvigheid naar een bedrijf met een grote sociale ingesteldheid, en van beschutte werkplaats naar maatwerkbedrijf. Een bedrijf dat er dus werkelijk alles aan doet om werk op maat af te leveren. Zowel naar de mensen, doelgroep, die deel uitmaakt van de Min, als naar de vele klanten die ervoor zorgen dat de Min mooie resultaten kan neerzetten. 

De kracht van de MIN is naast alle ervaring, bovenal de sfeer, de kennis van de doelgroep, een sterk, herkenbaar en professioneel geschoold kader, een hartelijke en meedenkende Raad van Bestuur en de ‘goesting’ om mooi, correct en zinvol werk af te leveren. 

Het doet ons elke keer opnieuw deugd dat zovele klanten de weg naar onze werkplaats vinden en graag met ons samenwerken. Voor die bijzondere sfeer maar ook omdat we sterk zijn. 

Sterk in mens-en-werk.