PRAKTISCHE INFO
Contacteer ons

OPENINGSUREN

Kantoren:
Elke werkdag van 7.55u tot 16.25u

Magazijn:
Elke werkdag van 8.00u tot 16.00u

VERLOFDAGEN 2024

1 april, 1 mei, 9 -10 mei, 20 mei, 22-26 juli, 15-16 augustus, 1 november, 11 november, 25 – 31 decemberWERKEN BIJ MIN


ALS OMKADERING

Werkhuizen MIN stelt 85 doelgroepwerknemers tewerk met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Dat weerspiegelt zich in het werk dat we uitvoeren. Onze maatwerkcoaches en staf nemen daarbij een centrale plaats in.

Als maatwerkcoach (vroeger werkvloerbegeleider of monitor) begeleid je de medewerkers uit onze doelgroep door hen te coachen in hun werkzaamheden, vaardigheden aan te leren, te motiveren, te waarderen en te ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen.

Daarnaast realiseer je diverse opdrachten van klanten samen met de doelgroepwerknemers door het werk op hun maat te organiseren, met aandacht voor de individuele talenten van iedereen én met oog voor rendement, kwaliteit, veiligheid en welzijn. Die opdrachten kunnen zowel in huis als op locatie worden uitgevoerd.

Momenteel hebben wij geen vactures voor omkadering.

Maatwerkcoach Senne en medewerker Joeri
ALS DOELGROEPWERKNEMER

Wil je als doelgroepmedewerker aan de slag bij Werkhuizen MIN, dan moet je over een erkenning beschikken voor aangepast werk bij een maatwerkbedrijf. Heb je geen erkenning? Enkel VDAB of GTB kunnen jou met die erkenning verder helpen. Je kan ook steeds bij de lokale Werkwinkel terecht voor meer info over de voorwaarden om in een maatwerkbedrijf te kunnen werken. 

Voorlopig hebben wij geen vacatures voor doelgroepwerknemers.