PRAKTISCHE INFO
Contacteer ons

OPENINGSUREN

Kantoren:
Elke werkdag van 7.55u tot 16.25u

Magazijn:
Elke werkdag van 8.00u tot 16.00u

VERLOFDAGEN 2024

1 april, 1 mei, 9 -10 mei, 20 mei, 22-26 juli, 15-16 augustus, 1 november, 11 november, 25 – 31 decemberDoor Andy
op 13 jun 2023

DEZE VACATURE IS AFGESLOTEN!

Maatwerkbedrijf Werkhuizen MIN stelt 85 mensen tewerk met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Dat weerspiegelt zich in het werk dat we uitvoeren. Door de juiste begeleiding en omkadering hebben onze medewerkers zich doorheen de jaren gespecialiseerd in o.m. manuele en machinale verpakking, montage, assemblage, bestickering, sorteren, controleren, afwerken en verzenden. Ieder op haar of zijn maat. 

Maatwerkcoach (M/V/X)

Binnen Werkhuizen MIN nemen onze maatwerkcoaches een centrale plaats in. Als maatwerkcoach (vroeger werkvloerbegeleider of monitor) begeleid je de medewerkers uit onze doelgroep door hen te coachen in hun werkzaamheden, vaardigheden aan te leren, te motiveren, te waarderen en te ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen.

Daarnaast realiseer je diverse opdrachten van klanten samen met de doelgroepwerknemers door het werk op hun maat te organiseren, met aandacht voor de individuele talenten van iedereen én met oog voor rendement, kwaliteit, veiligheid en welzijn. Die opdrachten kunnen zowel in huis als op locatie worden uitgevoerd. 

Is dit jouw ding?

Als ideale maatwerkcoach ben je sociaal en positief ingesteld en draag je diversiteit in brede zin hoog in het vaandel. Je deelt met overtuiging de visie, missie en waarden van Werkhuizen MIN. Je houdt ervan om met mensen te werken, je gaat geduldig om met ieders beperkingen en stimuleert en waardeert voluit hun talenten. 

Je hebt oog voor planning en productie, je bent betrokken, empathisch en professioneel wanneer het nodig is, zeker op het vlak van kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Flexibiliteit is een absolute noodzaak, gezien de steeds wisselende samenstelling van de teams en de diversiteit aan opdrachten die je worden toevertrouwd. 

Je hebt minimaal een opleiding in een mens-wetenschappelijke of technische richting. Een certificaat van opleiding tot Begeleider in de sociale economie of van een Basisopleiding maatwerkcoach, is een absolute troef.

Je bent bereid om bij te scholen en om gecoacht te worden in je vaardigheden en talentontwikkeling. Ervaring in het werkveld is een troef, net als specifieke technische kennis die bij onze productie kan van pas komen. Niet-rokers hebben een streepje voor. 

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden een voltijdse arbeidsovereenkomst (40-urenweek) van onbepaalde duur Vanzelfsprekend bieden we je een marktconform loon volgens je ervaring en opleiding en interessante extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, ecocheques, 12 ADV-dagen, een september­premie en fietsvergoeding.

Je werkt nauw samen met een vijftiental fijne directe collega’s in een open en huiselijke werkomgeving, in de schaduw van het Sportpaleis. 

Kriebelt het?

DEZE VACATURE IS AFGESLOTEN!
Stuur je cv en motivatiebrief voor 26 juni 2023 naar [email protected] of vul het sollicitatieformulier hier in.

Klikt het, dan contacteren we je voor een gesprek en wie weet word jij onze nieuw collega. Snelle beschikbaarheid is een troef. 

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen vind je op whmin.be.

Vragen over deze vacature kan je stellen onze directeur Tom Bridts.

Sollicitatieformulier