PRAKTISCHE INFO
Contacteer ons

OPENINGSUREN

Kantoren:
Elke werkdag van 7.55u tot 16.25u

Magazijn:
Elke werkdag van 8.00u tot 16.00u

VERLOFDAGEN 2024

1 april, 1 mei, 9 -10 mei, 20 mei, 22-26 juli, 15-16 augustus, 1 november, 11 november, 25 – 31 decemberDoor
op 06 nov 2023

Dat wij als maatwerkbedrijf ons ook voor kwaliteit engageren, mag geen verrassing zijn. We hanteren een hedendaagse bedrijfsvoering, die erop gericht is om voor onze klanten een betrouwbare partner te zijn, sterk in service en met aandacht voor de noden van de opdrachtgever. Onze economische functie is een belangrijke voorwaarde om onze sociale opdracht blijvend en met respect voor de eigenheid van onze maatwerkers te kunnen vervullen.  Daarom moeten we zorgen voor voldoende werk met afwisseling en leggen we de nadruk op de geleverde kwaliteit.  Dat garandeert ons jobs en dat is wat we nodig hebben.

Qfor WSE Scan logo

De QforWSE-scan is een objectieve audit van onze werking, uitgevoerd door een gespecialiseerd onafhankelijk bureau. De nadruk ligt op dienstverlening aan klanten, personeelsbeheer en financieel beheer. Deze audit werd eind oktober 2023 uitgevoerd.
Met gepaste trots mogen we stellen dat Maatwerkbedrijf MIN met glans deze audit heeft doorstaan en het Qfor WSE-kwaliteitslabel heeft ontvangen. We beschouwen dit als een bekroning van ons streven om altijd beter te doen, en tegelijk ook een duwtje in de rug om met heel ons team nog te groeien in de toekomst.